Brev

Mens og drenge

Hej

jeg håber virkelig der er nogle der kan svare

nok mest drenge men også piger hvis i ved noget men……,,

jeg vil bare rigtig gerne vide

hvad i drenge tænker om menstruation

og om i synes det er klamt eller noget ?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!! Kære pige på 13 Man skal ikke synes at mens er klamt Hvorfor det kan godt være blod der kommer ud af Privat sted men Stadige vi kan da også finde et punkt i drengenes Krop som vi kan sige er Klamt Så jeg synes alle drenge som ser dette Mens er ikke klamt man kan ikke Stoppe sin mens Og hvis i ikke vidste det Gøre det ondt. Jeg vil bare lige fortælle DET ER IKKE KLAMT det kan godt være man synes ej ad BLoD men nej Man kan godt stoppe et lille sår på lille fingerne men Mens kan man ikke bare lige stoppe og hvis vi piger ikke havde haft mens Vil i drenge ikke eksister fordi Man skal have sin mens før man kan få et barn ingen af os vil Eksister Så Vær glad for piger har mens

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat