Brev

Mens i skolen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I starten er det meget svært at vide hvornår du får din mens, det tager for de fleste et bare måneder før den bliver regelmæssig (den kommer samme dato hver måned) 😌

Du skal overhovedet ikke føle dig forpligtet
Til at sige det til de andre piger i skolen. Det er noget privat som man kan dele med dem man synes skal vide det, og du skal slet ikke tænke over hvad andre tænker hvis de ser et bind i skrællespanden de fleste vil være ligeglade og tænke at det bare er en pige der har menstruation.

Du kan dog også tage noget papir rundt om det så man ikke kan se bindet😄

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat