Brev

Kan man bruge tampon til svømmening?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig,
MENSTRUATION ER IKKE NOGET MAN SKAL SKAMME SIG OVER(jeg ved godt at alle siger det) men det er rigtigt.
Kan godt forstå at det kan virke ubehageligt hvis du bløder igennem. Men det kommer alle biologisk fødte piger til at opleve. Hvis dine klassekamerater ikke kan respektere det burde du at skifte skole. Håber virkelig at du kunne bruge det til noget og at du ikke skal bekymre dig om de andre.

  • Anonym, 14 år

Ja man kan sagtens bruge tampon i svømme hallen, men hvis jeg var dig ville jeg lige prøve det en gang før, så du er sikker på, du ved hvordan man gør. Men når man har menstruation, bløder man af en eller anden grund ikke så meget, når man er i vandet, så der er ikke ligeså stor chance for du bløder igennem. Held og lykke:)

  • Solen#, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat