Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forsinket menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er meget normalt at ens menstruation er forsinket.
Jeg har en uregelmæssigt menstruation, og der kan gå alt fra en måned imellem dem til 6 måneder.
Når du er så ung tror jeg ikke at du har haft menstruation i ret lang tid og derfor kan din menstruation godt gå fra regelmæssigt til uregelmæssig, eller omvendt.
Hvis su er meget bekymret synes jeg at du sjal sige set til din mor.
Du kan bare sige til hende “mor jeg er lidt bekymret fordi min menstruation er 2 uger forsinket”
Så kan hun hjælpe dig
Håber det hjalp
Kærlig hilsen L

  • L, Pige, 15 år

Hej de fleste piger oplever at deres mens udebliver eller er lidt uregelmæssig det første år selvom den måske har været regelmæssig til at starte med jeg forstår godt at du kan blive bange for der er noget galt men det kan jeg næsten love dig med 100% sikkerhed at det er der ikke der kan være mange grunde ril hvorfor en mens er udeblevet eller forsinket ud Iver at den bare kan være uregelmæssig det kan også være hvis der er sket en stor forandring i dit liv siden sidst du havde mens hvis du er begyndt at tabe dig meget kan den også udeblive eller hvis du har det dårligt psykisk det var i vært tilfælde det jeg selv fik at vide da min udeblev en måned efter jeg var startet på efterskole en af mine veninders kom ikke u et halvt år selvom vi begge havde haft det i flere år hvor den var regelmæssig

  • H, Pige, 19 år

Hej
Jeg hved ikke hvor lang tid du har haft din menstruation men i starten er det meget normalt at den er uregelmæssig min startede med at være helt normal og så gik der et halvt år før at jeg fik min menstruation tilbage og jeg var også bange for at der var noget galt så jeg gik til sundhedsplejersken på min skole og så fortalte hun om det.
Det kan være at det ville være lettere for dig at gå til sundhedsplejsken hun er nemlig også vandt til at få spøgsmål om sådan nogle ting.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat