Brev

Brugte bind

Hej jeg er en pige på 12 år.

Jeg ville spøge om der er nogle som har nogle gode råd til hvordan men kan gemme sine brugte bind i skolen.

Jeg er bange for at nogle fra min klasse kan se dem nede i skraldespanden.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Altså det kan være svært at gemme et bin en hel dag så jeg vil måske gå infød i et frikvarter og smide det ud.
For det første: det kan godt finde på at lugte.
For det andet: så kan det være en god ide at smide det ud i et frikvarter og vis du synes det er svært så kan du bare sige at du skal på toilettet/WC

Håber det hjalp
Jeg kender det godt for jeg var den første i min klasse der fik det

KH Pigen der har haft mens siden 4 klasse

  • Pigen der har haft mens siden 4 klasse, Pige, 14 år

Hejsa,
Som de andre også har skrevet, så kan du evt. komme noget papir rundt om. Hvis det er en åben skraldespand, så kan du lægge nogle ekstra papir over, hvis du stadig synes det er for tydeligt – så kan de andre i hvert fald slet ikke se noget.
Hvis der ikke er en skraldespand/pose til bind på toilettet (hvilket der bør være), så kan du rulle bindet sammen og enten bruge “roll & go” eller binde en masse papir om og holde det fast med en køkkenelastik, som du hurtigt kan komme i lommen og smide i den nærmeste skraldespand (hvis muligt vil det også være godt med en pose, hvis den nærmeste skraldespand er langt væk, da det ikke er særlig hygiejnisk eller behageligt at gå med et brugt bind så tæt på sig).
Husk du nok ikke er den eneste på årgangen som har fået sin menstruation, så at skjule det behøves ikke at være din største bekymring 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

jeg er også en 12 årig pige og jeg har det på samme måde. men du kan have skraldeposer med på torilettet.

  • en pige der har det på samme måde., Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Chat
Chat