Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med ham!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal prøve at få kontakt med ham igen, også bare tage det lidt stille og roligt. Hvis han så også kan lide dig, så skal det hele nok gå. Og hvis ikke så kommer du nok over det!
Men prøv, for han lyder virkelig som en sød dreng, og i virkede som om i havde det sjovt sammen.
Jeg var selv engang forelsket i en dreng fra min klasse, men jeg sagde det aldrig, selvom at vi snakkede virkelig godt sammen. Jeg var også bange for om han kunne lide mig, men han flyttede så skole, og jeg har ikke set ham siden. Det var hårdt, og jeg ærger mig over, at jeg ikke sagde noget.

Så lov mig at du snakke med ham igen, det er altid bedre at tage chancen, end at lade den passerer.

Held og lykke!!!

  • Anonymous, 15 år

hej.
jeg ved ikke om det her er en hjælp, men jeg kender dit problem rigtig godt!
da jeg var lidt yngre, var jeg vild med en fyr fra min klasse, og jeg havde det på helt samme måde som du beskriver det.
Der var også en anden pige der var vild med ham, og det var det værste!

Men nu vil jeg give dig et råd, som jeg ville ønske jeg fik den gang.
skriv til ham!!
ikk skriv noget som “hej jeg kan godt lide dig” eller “skal vi være kærester?” DET GØR DET KUN VÆRRE! tro mig… haha
Bare skriv til ham, og spørg om han har lyst til at lave noget en dag?
(det hjælper at indviterre andre med, så virker det ikke som om du inviterer ham ud…hehe)
Bliv venner med ham, og se så hvad der sker.
måske bliver du overasket? måske kan han også godt lide dig?
Eller måske bliver i ikke kærester, men så har du fået en ven. og det er ALTID godt at have!

Jeg håber du kunne bruge mit råd til noget.
Held og lykke!

  • Frk. Nordpå, 17 år

Åhhh søde har det på helt samme måde! Jeg var selv meget genert og stille i starten af året, da han startede i klassen. En af de aller første dage sad vi sammen og han kunne huske mit navn og ting som min fritidsinteresse (vi havde gennemgået det hurtigt rundt i klassen)
I starten var vi ikke så tætte vi snakkede bare en gang i mellem… Efter jul skete der virkelig noget. Jeg tror at de var en blanding af mig der blev MEGET mere selvsikker og ham der begyndte at snakke mere med mig. Jeg fortalte ikke til nogen at jeg begyndte at få følelser for ham…Heldigvis, for lidt efter fortalte en af mine gode venner i klassen (som der til tider kan blive lidt bitchy hvis der er bogen hun ikke kan lide) at hun kunne lide ham. Hun siger til mig nu at hun ikke kan mere, men tro mig hun kan godt lide ham. Det minder jo lidt om dig og din veninde. Bare vær dig selv og snak med ham. Spørg ham i skal arbejde sammen og gå et sted hen hvor i selv kan sidde. Det gør mig og h drenge. nogle gange, vi får bare aldrig lavet noget fordi vi bare pjatter… AHAHA
Nå men det jeg vil fortælle med alt det her er du skal give sig god tid, lær ham bedre at kende og lad ham lære sig bedre at kende og bare tag det stille og roligt:)

  • <3, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat