Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med en dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.

Ærligt talt syntes jeg bare du skal skrive til ham på snapchat eller Messenger og hvis du så stadig er forelsket i ham når du lærer ham lidt bedre at kende så invitere ham ud at gå eller se en film. Hvis du gik ud og spurgte en ældre person hvad der fortrød allermest så ville de 99% af tiden være ting de ikke havde fået gjort og ikke ting de havde gjort så jeg syntes bare du skal gå for det. For hvis ikke det lykkes så har du bare lært noget nyt. Og i øvrigt, hvis det nu ikke er ham så sidder der jo en anden dreng der ude og venter på dig lige nu 🙂

  • Rasmus, Dreng, 15 år

Ok tak vil prøve

  • Olivia, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat