Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil have min Eks tilbage

Hej jeg er en pige på 14år snart 15

For snart 2 uger siden stoppede min “flirt” ( vi var måske lidt mere end det ) nå han stoppede det vi havde sammen fordi han ikke følte sig klar til et forhold, og han er lige fyldt 17 og går i 1G så han vil bare ud og være ung. Jeg kan 100% godt forstå ham, fordi sådan kommer jeg da helt sikkert også til selv at have det på det tidspunkt i mit liv.

Kan godt se vi måske er forskellige steder i vores liv lige nu, men det vi havde var så godt og folk udefra som bare så på fra side linjen, sagde jo også at vi var som “ment to be” og det tror jeg virkelig også på vi er. Men måske er det bare ikke lige nu vi er det men måske om 2 år.

Men lige nu savner jeg han hver dag der går, og jeg prøver selvfølgelig at glemme ham lidt, fordi vi jo er der hvor vi begge “måske” savner hinanden. Men jeg kan mærke med mig selv at når jeg snakker med fx min mor eller mine venner om det, bliver jeg bare sygt glad for ham igen og kommer til at savne ham sygt meget igen.

Jeg har prøvet at lave en hel masse forskellige ting, men det er lidt svært her i disse Corona tider, men jeg går ture med folk og forsøger ikke at være så meget på de sociale medier. Men det er svært, og man hører jo altid den der . med at det tager tid at komme sig over en dreng. men det er ikke fordi jeg føler jeg sidder fast i ham, føler nu jeg er på vej videre, men jeg savner bare at skrive, snakke og bare generelt være sammen med ham. Jeg har lyst til at skrive til ham om vi ikke bare skulle gå en tur sammen som venner. Men føler bare det er for “tidligt” når vi kun lige stoppede det for omkring 2 uger siden.

Vi går til sport sammen og på den måde har vi også haft et venskab inden det blev på den her “kæreste” måde. Så jeg har virkelig kunne snakke med ham om alt, så derfor tror jeg også det er så vigtigt for mig at holde fast i det her venskab med ham. Men kan også bare mærke at når jeg savner ham så meget og vil have ham tilbage, er det måske lidt for tidligt at spørg om vi skal lave noget sammen som venner. Ved ik rigtig?

Har virkelig brug for hjælp er så splittet?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

jeg sys at det er rigtig godt hvis du bare vil være venner med ham for så kan i i jo stadig være sammen. jeg har prøvet hvor jeg også havde en flirt men det stoppede så også og vi snakker overhovedet ikke længere så jeg sys du skal holde fast i venskabet

  • Lars, Pige, 13 år

Som du selv nævner, er han ikke klar til et forhold, som er helt forståeligt. Men hvad mister du ved at spørge om i en dag skal ud at spise en pizza sammen eller noget i den stil. Der kan i få snakket ud, og få et større indblik i hvor i lige præcis er i livet, og om han måske også savner dig?
Du virker som en meget kontrolleret og fornuftig pige, som nemt kan se begge sider af en situation. Derfor vil jeg ikke sige at det på nogle måder er for tidligt, men du skal selv mærke helt inderst inde om du vil igennem det samme. Om du vil savne ham endnu mere?
Jeg synes helt klart du skal holde fast i venskabet, da i sikkert kan få det fedeste venskab ud af det. Men måske vent lidt mere til at tingene kommer lidt mere på plads og du ikke savner ham så meget. For hvis man savner en person så meget og man stadig har noget i klemme, kan man være tilbøjelig til at gøre og sige andre ting.
Derfor er mit råd at du burde vente lidt. Vent lidt og se hvordan han opfører sig. For jeg er sikker på det hele nok ender godt.

Hilsen, E

  • E, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat