Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil have en kæreste eller bare blive forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hør her du er kun 12år gammel det er en meget lille alder at blive kærester med en på, du er stadig en lille dreng jeg kan forstår du siger at du gerne vil have en kæreste for du synes det er rat at have en sammen med sig, men det du skal tænke på lige nu er din skole og ikke piger, ja du en dreng og det er forståligt, men du skal blive lidt ældre til at forstår hvad kærlighed er fordi så kan du se om du vil have en kæreste eller ikke, jeg vil ikke komme og sige du skal gøre sådan og at du ikke må have en kæreste selvfølgelig må du gerne det, men du ved ikke endnu hvordan det er at elske, jeg elsker dig er et meget stort ord. håber du forstår hvad jeg mener 🙂

  • ayse, 16 år

Hver sød og dig selv ❤️❤️ Kærlig ,sød ,flot ,gør alt for hende????

  • LuttiSkov..., 10 år

merk efter og tag det roligt går det du føler for

  • Pigen der kender det, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat