Brev

Ved ikke hvordan jeg skal få ham til at kunne lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heja.
Jeg syndes det er super sejt at du fik sagt til ham at du kunne lide ham<3
Og rigtig god ide med biograf tur:)
Jeg syndes at du bare skal være dig selv.
Tag det tøj på du føler dig tilpas i. Snak om dine hoppyer eller hvad du kan lide at lave. Spørg også ind til ham og hans interesser.
Og så håber jeg bar at i får en god dag;) og held og lykke med ham!

  • bare mig, Pige, 12 år

Jeg ved godt at det har lyder ondt. Unskyld.
Men der er en hvis chance for at han aldrig kommer til at kunne lide dig.
Man kan ikke tvinge nogen til at kunne lide en, hvis man overhovedet ikke er personens type.
Det kan godt være svært at indse det ved jeg, har været i gennem noget af det samme, og det gik ikke. Jeg vil virkelig ikke have at du skal gå og tænke på hvordan du inponere ham osv.
SELF skal du da prøve, men det hjælper ikke noget hvis han bliver ved med at sige at han kun kan lide dig på venne måden. Har også en veninder der går igennem noget af det samme med en ex som også er hendes bedste ven. Hun fortæller ham at hun godt kan lide ham, når vi kommer i skole igen, så de enden kan få noget igen, eller hun kan komme videre så hun ikke går og er desperat efter han opmærksomhed. Jeg prøver bare fortælle at det ikke altid går som man ønsker (Som er nok allerede ved) så er det jo godt at der allerede er to piger der har fortalt om hvordan du kan score, og nu en (mig) som har fortalt hvordan det også kan gå
Held og lykke

  • Sille, Pige, 16 år

Det er rigtigt hvad “Sille, pige, 16 år” skriver. Enten kan man lide en eller kan man ikke. Dog betyder det ikke at han aldrig kommer til at kunne lide dig. Hvem ved, han får måske et godt øje til dig efter et stykke tid, for han kan jo allerede godt lide at være omkring dig nu når han vil i biografen med dig. Husk nu at være dig selv på biografturen, for at være omkring en der konstant prøver at være imponerende eller morsom kan være udmattende. Held og lykke

HUSK! Du skal ALDRIG ændre på dig selv for nogen!!

  • Karl, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat