Gratis

anonymt

24/7

Brev

Ved ikke hvem hun kan lide?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng på 11
Det lyder som om du virkelig godt kan lide hende. Der er ikke noget du kan gøre ved det, hvis hun har følelser for en anden, men du kan selvfølgelig tage initiativ til at spørge hende, om hun eventuelt kan lide dig, eller vil overveje at blive din kæreste igen. Det værste der kan ske er, at du får et nej, men så er du klar over det, og behøver ikke bekymre dig over det mere.

  • Pigerne, Pige, 14 år

Du er 11 og det med kærester er nyt. Men jeg synes du skal prøve hvis det er det du vil men I har slået op og sårn er det så måske vil hun prøve noget nyt?

  • Marko, Dreng, 14 år

SNAK MED PIGEN vi piger prøver altid at gøre vores crush jalou så de kommer til os

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat