Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke hvad jeg skal gøre!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min veninde og jeg synes, at du skal droppe ham. Selvom du stadig har følelser for ham, så er det ikke okay at sende DP til andre, når i er i et forhold. Da i er i et forhold, og du stadig har følelser for ham, kan det være svært at se hvad andre ser. Et godt råd ville være at snakke med ham om det, og sige at det ikke er okay.

  • Anonyme piger, 16 år

Ærligt talt, syntes jeg at du skulle droppe ham, fordi han må have et grundlag for sin handling,. Det kan jo bare være en facade han ligger på når han er sammen med dig, især når dine veninder siger at han er en Fuckboi. Der findes sikkert en meget bedre person i verdenen for dig som ikke svigter dig på denne måde.

  • Anonymous, Dreng, 16 år

Hvorfor skal du være sammen med en der sender DP? Det er simpelt. Han kan tydeligvis godt lide at charmere andre piger end kun dig, og jeg er ret sikker på at i et forhold skal man kun behage og elske hinanden.

  • PigeDerAldrigHarHaftEnKæresteLoL, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat