Brev

Ved ikke hvad han vil med mig

Her den sidste måned har jeg haft skrevet med en dreng,

der er næsten 2 år ældre end mig.

Jeg har også været hjemme ved ham okay mange gange,

hvor vi både har haft sex, handjobs osv.

men på det seneste har jeg følt at han ikke rigtig vil mig mere.

Han har også været til fest hvor der har været piger der rør ved ham.

(hvilket han har skrevet til mig som om det var ingenting)

Men alligevel skriver vi stadig sammen hver dag.

Han siger selv at han ikke ved hvad han vil,

og jeg er i tvivl om jeg bare skal give op på ham.

Hilsen en meget irriteret pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14

Det lyder ikke som en dejlig situation at være i. Sådan som jeg ser det, så hjælper det ikke, hvis han ikke tager hensyn til dine følelser i alt det her. Hvis du ikke kan lide at der er andre piger der rører ved ham og sådan noget, så skal du bare sige det til ham. Hvis han så nægter og bare fortsætter med at være sammen med andre, så synes jeg simpelthen du skal droppe ham. Det viser meget tydeligt at han ikke respekterer dig og dine grænser, og det fortjener du ikke 🙂

Håber det går godt med ham!
Mvh Dreng på 17

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hallo
Bare sig fk ham. Jeg har det sådan at jeg ikke gider være sammen eller gøre noget med en som er sammen med andre. Det er bedre fordi man ved hvad man er værd, det kan godt være det er hyggeligt at være sammen med hinanden osv. Men det er bedre at vide med sikkerhed at man vil hinanden uden nogle mistanker om andet.
Sig fk ham og find dig selv igen, få selvtillid og hav det godt med dig selv, lad drengene komme til dig istedet for du går til dem.
MVH

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Rådgivning og viden om krop, pubertet, følelser, sex og forelskelse (10-15 år)
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat