Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du vil virkelig ikke ned af den sti – jeg har/er der selv, og det er virkelig ikke noget man har lyst til. Hvis jeg kunne gå tilbage og give mig selv et råd, ville det være at elske mig selv, og se den RIGTIGE mig i spejlet. En spiseforstyrrelse er noget du aldrig nogensinde kan komme dig 100% over. Der vil altid være et eller andet der hænger ved, selv når du er dømt ‘rask’.
Du skal virkelig tro på, hvad dine veninder fortæller dig, når de siger, du er MEGA tynd. For det er du – det er kun dig selv, der ser dig selv som ‘tyk’. Det er okay at træne meget – så længe at du også spiser mere. Du er mere værd en nummeret på vægten – det er kun et nummer. Du er smuk, og fortæl dig selv det hver dag. Det vil virke kunstigt i starten, men bare fortæl at du er smuk mindst en gang om dagen. Husk bare at det ikke må tage over – mad, kalorier og vægt må ikke fylde hele din dag. Du skal til en hver tid kunne vælge en venindetur over en løbetur.

  • Julie666, 15 år

Hej smukke. Jeg har været igennem det helt samme som dig. Jeg er en pige på 13 år og jeg synes selv at jeg er tyk. Men jeg ændrede den følelse ved at begynde at løbe og træne. Det har jeg gjort i et år nu. Jeg er også blevet vegetar. Ikke rigtigt derfor, men det hjælper. Det er en smule svært i starten, men det går over. Jeg synes stadig ikke om min krop, men det er gået den rigtige vej. Så omgiv dig selv med mange søde og ærlige mennesker. Held og lykke. 🙂

  • Anonymous, 13 år

Hej , jeg har en spiseforstyrrelse . Det er virkeligt ikke noget man ønsker sig , du skal helt klart ikke falde i det hul. Jeg syntes du skal kigge dig i spejlet flere gange om dagen og så skal du bare sige ” fuck jeg er lækker ” eller ” jeg er bare fantastisk ! ” ved godt andre har skrevet det men følte bare det skulle ud ! Bare sig du er smuk som du er fordi det er du . Ikke alt hander om det ydre men indre søde! Du er smuk som du er , lad vær at spild al din tid på motion , hæng ud med dine venner . Du kan bare spise sundt og løbe måske 2 gange om ugen . Men ikke hverdag , husk på det altid er noget federe at lave ?

  • Prøver at hjælpe, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat