Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på om jeg er god nok.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Andreas!
Jeg kan godt forstå at det super nederen, og kan godt relatere til at man mangler kærlighed og støtte. Men personligt syntes jeg ikke man skal føle sig presset til at gøre noget, og der er ikke noget forkert ikke at have mistet sit første kys. De fleste fortryder også deres første gang og kys fordi at det ikke var til rigtige, så syntes da bestemt at du stadig er heldig at du stadig har dit første kys.
Og kender godt det med at man ikke ved hvem man virkelig er. Har selv været igennem den samme periode. Mit bedste råd er bare: “Gør det der gør dig glad, med dem du virkelig dybt elsker!” Det hjalp mig en hel del, det kostede mig noget, men ligemeget, jeg fandt mig selv, og alle fortæller mig at jeg er underlig, og unormal, men ligemeget, jeg er tro til mig selv og det er det vigtigste! Du skal ikke føle dig presset til at være en bestemt person, fordi du er perfekt som du er.
At søge kærligheden er også svært, men hvis du føler dig ensom, så start med vennerne først. Fordi du skal have styr på dig selv først! Det kan godt lyde lidt egoistisk, men det er for det bedste.
Håber det hjalp, og mange gange held og lykke! 🙂

  • Cookie, 13 år

Hej Andreas
Det er okay du ikke har fæet dit første kys det har ingen betydning om dine venner har fået sit, og prøv og find en pige som bare kan lige dig den som du er ikke alle de personligehedder du har prøvet. Bare være dig 100%. Det du kan gøre prøv at være sammen med nogle af dine venner og lade være med at depri og prøv at lave noget du syntes af sjovt

PS du skal nok finde den rigtige pige.

  • super :) <3, 16 år

Hej Andreas

Jeg forstår at det kan være svært at du ofte gå rundt og er ked af det. Jeg kender det selv meget godt og det kan være meget hårdt. Det er svært ikke at være helt som de andre, men på den anden side ville verden ikke være kedelig hvis vi alle sammen var ens? Det kan være svært at acceptere, men det kan være en længere process at finde sig selv. Det vigtigste er at du er glad for den du er og ikke at andre er. Måske vil det så gøre at andre vil se på dig som “sej” eller “cool”, men er alt det ikke ligemeget hvis man stadig ikke kan lide den man selv er og ikke føler sig tilpas i sin personlighed.

Jeg tror det bedste du kan gøre af at tager dig den tid du skal bruge på at finde dig selv og den du er. Det er ikke det vigtigste at du har en kæreste ligesom “alle de andre” har. selvom jeg godt forstår dig. Jeg tror bare det er vigtigt at huske der også er andre former for kærlig og støtte end fra en kæreste. Du kan få det fra venner og familie. Måske ville det være en ide at snakke med nogen om hvordan du går og har det? håber du kunne bruge mine råd til noget :))

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat