Brev

Ulykkelig kærlighed..

Hej.

Jeg er en pige på 14 år som er en smule desperat efter en kæreste. Jeg synes nu selv at jeg er ok pæn, men jeg ved ikke med andre..?

Jeg har nu søgt efter kærlighed i ret lang tid på internettet, fordi (lad os være ærlige) det er MEGA svært at finde en kæreste irl.

Jeg bruger en applikation der hedder KIK, og har mødt massere af drenge fra uændelige mange lande. Men jeg bliver aldrig tilfreds.

 

Jeg har faktisk flirtet med en dreng fra Holland, men det virker ud som om han kun vil skrive, når han keder sig *suk*.

Kan nogle fortælle mig, hvordan man kan få en i både irl og nettet?

Jeg foretrækker en dansker fra nettet, det ville være såå fedt at mødes irl fra nettet af.

På forehånd, tak.

 

Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat