Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ulykkelig kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14.
jeg kan godt forstå hvorfor du tror at det kan blive akavet næste dag det gør det ikke tro mig det hele vil være som før. og du skal nok komme over ham, desuden skal du igennem mange fyre før man finder den rigtige, som man siger `´ tiden heler alle sår´´ kh. Mig

  • Anonymous, 13 år

Kærlighed er aldrig helt nemt… Men her er lidt råd fra mig:
Bare husk stadig at være dig selv, hvis du tror at han måske vil blive vild med dig hvis du bliver anderledes, eller en anden.
Så, VÆR ALTID DIG SELV!
Husk også, at han ikke er “dum” fordi han ikke vil være din kæreste, du har ikke valgt at du har følelser for ham, og omvendt har han ikke bestemt, at han ikke har følelser for dig…
Ta’ på udkig efter andre søde drenge.. du har jo et helt liv foran dig.
Husk. Måske finder du en om 1 år måske, hvor du bare tror at i skal være sammen for evigt og altid.. men ikke håb og tro for meget. Det betyder ikke at du ikke må holde af ham, eller at i ikke skal være kærester…. men der er en risici for, at du, eller han ikke vil være sammen mere.
Håber du kunne bruge mit råd.

  • Anonymous, 12 år

Hej jeg er 12 år og en pige jeg har det på samme måde lige nu det du kan gøre er at bare blive gode venner med ham og moske komme vidre senere

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat