Brev

Tjaa…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvis du er usikker på om han kan lide dig eller ej, tror jeg det nemmeste ville være at spørge ham “hvad synes du helt ærligt om mig?” Og hvis det er, så er det ikke din skyld. Der er ikke noget galt med dig, du er lige som du skal være. Du skal ind imellem sige ting til dig selv som “jeg er pæn, jeg er klog og jeg er lige som jeg skal være” for det passer

  • Asesino, Pige, 11 år
Svar

Hvis du ikke er sikker på, om han kan lide dig eller ej, kan du jo spørge ham. Du kan fx bare skrive til ham: “Hey kan du egentlig lide mig? Sådan helt ærligt?” Hvis han svarer nej, så er det jo bare sådan det er. Du kan ikke tvinge nogen til at kunne lide dig (selvom det kunne være meget rart), men det betyder ikke, at der er noget galt med dig. Du ville alligevel ikke kunne lide at være sammen med en, du vidste, ikke kan lide dig.

Men hvis han kan lide dig, så find ud af, hvad I nu vil gøre, hav lidt håb 🙂

Jeg håber, du kan bruge rådet og at du finder kærligheden <3

  • Bare mig, Pige, 15 år
Svar

Jeg ved godt at det her virker utrolig fjollet, men da jeg kunne “lide” en dreng. Skrev jeg til ham over snapchat og spurgte ham hvad han synes om mig. For at være ærlig blev han lidt forvirret hvorfor jeg lige netop skrev til ham, men så forklarede jeg bare at det bare var noget jeg ville vide. Og for at være helt ærlig fik jeg den barske sandhed at vide, han sagde det som det var. Han kunne godt lide mig som ven, men vi snakkede ikke så tit sammen. Og selvfølgelig var det lidt af en skuffelse, men jeg fandt så senere ud af at jeg ikke selv havde nogle følelser for ham, men at det bare var fordi jeg ville være hans ven… Håber det her hjælper lidt

  • NP, Pige, 15 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere