Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tjaa…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved godt at det her virker utrolig fjollet, men da jeg kunne “lide” en dreng. Skrev jeg til ham over snapchat og spurgte ham hvad han synes om mig. For at være ærlig blev han lidt forvirret hvorfor jeg lige netop skrev til ham, men så forklarede jeg bare at det bare var noget jeg ville vide. Og for at være helt ærlig fik jeg den barske sandhed at vide, han sagde det som det var. Han kunne godt lide mig som ven, men vi snakkede ikke så tit sammen. Og selvfølgelig var det lidt af en skuffelse, men jeg fandt så senere ud af at jeg ikke selv havde nogle følelser for ham, men at det bare var fordi jeg ville være hans ven… Håber det her hjælper lidt

  • NP, Pige, 15 år

Du må ALDRIG lade en fyr ødelægge dit humør! Jeg er sikker på han er en skøn fyr…men er ham virkelig det værd at han ska få dig til at føle dig usikker på dig selv? Nej..! Uanset hvad fortjener du ikke at føle sådan! Du kan vælge at prøve og lade være med at tænke over det eller spørger ham? Det er en chance for et muligt forhold? Du skal holde af dig selv! Snak med nogen! Ik gå med det alene❤️

  • :)), Pige, 13 år

Lad være med at skyde skylden på dig selv. Det hverken din eller hans skyld at han ikke kan lide dig på den måde. Han kan sikkert godt lide dig måske bare som en god ven. Ikke for at lyde hård men jeg tror du skal prøve og komme videre, det værste du kan gøre er at ændre på dig selv for så kommer han ikke til at kunne lide dig som den du er men som en anden. Det vil du også til sidst blive ked. Vær dig selv, og prøv og se om du kan komme videre selvom det er svært❤️❤️

  • 🤪, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat