Brev

Snave med drenge på gym

Hej

Jeg er lige startet på gym og har været til en masse fester.

Jeg har snavet med to drenge.

Den ene er fra min klasse og han har tydeligvis følelser for mig.

Vi kyssede og jeg troede det ikke betød noget

indtil han begyndte at opføre sig mærkeligt.

Jeg har siden undgået ham.

Den anden er fra en anden årgang og vi var barndomsvenner.

Vi snavede ret voldsomt og nu står jeg med samme problem som den første.

Tænk hvis han også har/får følelser for mig.

Jeg er ikke vild med nogen af dem.

Skal jeg konfrontere dem.

Tak

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg går selv på gym og oplever også meget snaveri. Flere har gerne villet snave mig til fester men jeg har enlig bare opfattet det som seksuel tiltrækning og ikke mere og har bare taget det som en kompliment. Jeg tror ikke du behøver lægge mere i det, det gør drengene sikkert heller ikke. Tænker ikke du behøver konfrontere dem

  • 1. g'er, Pige, 16 år

Du skal under ingen omstændigheder føle dig presset til at lade som om, at du føler noget for de her drenge, når du egentligt ikke gør det.

Men for at være venlig over for dem, ville jeg nok forklare dem din side af historien. Individuelt, selvfølgelig. Og det kan godt være, at det gør lidt ondt for dem i starten, men det er højest sandsynligt ikke andet end sexuel attraktion, hvilket de kommer sig over hurtigt.

Det ender aldrig godt, at lade den slags ligge helt utalt om, specielt når det gælder nogen man har kendt i lang tid, og man regner med at se sidenhen

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat