Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg vælge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skal være ærlig, Det kan være svært, men det betyder meget i et venskab. Find ud af hvorfor, det kan jo også være de selv har travlt. Du behøver ikke at vælge mellem din kæreste og dine venner. Hvis de virkelig holder af dig ville de acceptere at du bruger meget af din tid, med et menneske der betyder meget for dig.

  • dejlig reje, Pige, 13 år

Jeg synes ikke du skal give op på din kæreste, eller dine venner. Du kan jo godt være sammen med dem begge. Du behøver ikke altid være sammen med din kæreste, når du ikke skal noget. Du kan også have dage, hvor du er sammen med dine venner. Bare ik vælg mellem dem. Hvis du så vælger din kæreste, og han slår op med dig, mister du jo det hele. Men hvis du SKAL vælge, så synes jeg, at du skal vælge dine venner.

Hilsen 13-årig pige<3

  • Månen, Pige, 13 år

HEJ
jeg synes at du skal snakke med dine veninder før du tager stilling til noget og hvis det er der får må du snakke med dem om at du har tid til dem og din kæreste.

Du behøver ikke at vælge!
jeg tror helt sikker der er en anden grund til at du føler dine ignorer dig.

  • solen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat