Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rigtigt eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis ikke du vil have din kærestes ven gør de ting ved dig må du sige fra. Han kan ikke selv bestemme om han må og hvor han vil røre dig. Kan ikke se hvad det her har med din kæreste at gøre.. du kan evt snakke med din kæreste om det, men i sidste ende er du den der skal sige stop og hvis ikke han respekterer det så skal du hive nogle voksne med ind i det så det kan stoppe.

  • Brombeertje, Pige, 15 år

Hvis du ikke føler dig tilpas i nærheden med din kærestes ven, skal du holde afstand fra ham eller ignorere ham. Det her har intet med din kæreste at gøre.
Jeg synes du skal fortælle din kæreste hvad der foregår, og hvis din kæreste er okay med det hans ven gør mod dig, så holder han ikke rigtigt af dig. Din kæreste skal støtte dig i alt du går igennem. Og hvis han ikke gør det, så fortjener han dig ikke. Du skal have en kæreste der hjælper dig.

  • :), Pige, 14 år

Sig til ham at hvis han ikke stopper siger du det til din kærste, og så kan det være deres venskab går i opløsning. Så burde han højst sandsygeligt stoppe, og hvis ikke er han en rigtig dårlig ven, og så siger du det til din kærste, måske kan han bedre snakke med ham.

  • Mammamamamam, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat