Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Net kæreste måske irl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du for fortalt dine forældre om ham, så kunne det være et stort plus hvis du måske har set et billede af ham, eller måske facetimet med ham, da der er mange klamme fyre der udgiver sig for at være på din alder, for så at få dig til at vil møde op med dem. Og det er ikke altid det bedste de vil. Her snakker jeg kind of erfaring, da mig og min veninde da vi var på din alder var tæt på at møde op med den her “10-årige dreng”. Men vi nåede heldigvis at finde ud af at han ikke var hvem han udgav sig for at være. Hvis han nu er hvem han siger han er og du virkelig godt kan lide ham vil jeg helt klart sige at i skal prøve at mødes irl

  • Anonym, Dreng, 14 år

Pas nu på, søde!!
Der er så mange pædofile på nettet, og du bliver nødt til at tænke dig om. Du må f.eks. ALDRIG sende ham nøgenbilleder eller lignende. Hvis du planlægger at møde ham eller lignende, så få dine forældre til at gå med, og lige gyldig hvad skal du fortælle dem om ham. Også selvom det er akavet ❤️❤️

  • En lidt bekymret pige, Pige, 15 år

Hvor er det dejligt at høre du så glad for ham. Det altid en dejlig og rar følelse.

Flere er allerede inde på det. Hvem af jer kom først med ideen om at ses? Ham? Føler du kan lægger pres på at ses? Eller føler du i bare snakker naturligt om det?

Uanset hvad, så du nødt til at fortælle dine forældre det. Hvis din net kæreste er den han siger han er. Så jeg ret sikker på, at hans forældre også godt vil vide i gerne vil ses.

Mit bedste råd er, at dine forældre, og hans forældre taler sammen. Nu ved jeg ikke hvor langt i bor fra hinanden.

Men jeg synes det skal være noget med, at fx hans forældre kommer over til jer med ham. Det kan være det på vej til en fødselsdag, et arrangement. Det kan også være jeres forældre får en snak og lærer hinanden at kende. Mens i får lov at være sammen inden i huset. Det skaber tryghed for jer alle. Plus I får lov at se hinanden.

Du kan fortælle dine forældre, ar du har mødt den her dreng, og at i godt kan lide hinanden. Fortæl i har snakket om at ses, og forslå dem så at din mor eller far, taler med hans forældre. Foreslår om det kan lade sig gøre at i alle kan ses. Så viser du ansvar, og det tror jeg dine forældre vil være stolte af. 😊

Hvis din netkæreste ikke synes om alt det her, så vil jeg personligt blive mistænksom, om han er den person han siger han er.

Håber I finder ud af det
Held og lykke ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat