Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min kæreste syntes det er for tidligt at elske hinanden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

At elske nogen er en stor ting. Og 6 dage er ingen tid. Den eneste af mine kærester jeg personligt har sagt “jeg elsker dig” til og ment det er ham jeg er sammen med nu, resten har været af forpligtelse hvilket ikke er fedt, når ens partner bliver ved med at sige det og til sidst bliver irriteret over at man ikke siger det tilbage, det kommer helt af sig selv når man er klar. Så prøv at give ham noget tid, nogle kan lide at sige det eget en uge, andre et år. Det varierer ekstremt meget

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej jeg er dyre elskeren!

Måske er han lidt flov over det

Men hvis i er kærster skal man da elske hinanden

  • Dyre elskeren, Pige, 10 år

tror ærligt at drenge er lidt generte i disse slags emner, jeg tror bare du skal give ham lidt tid. Jeg ved udmærket godt det kan være svært, og hvis du bare ikke kan tænke på andet, er det måske ikke lige dig og ham. Så kan du evt. også sige at det betyder meget for dig at i kan sige den slags til hinanden frem over. Men det bedste råd er tid!

-Skønne mig

  • Skønne mig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat