Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min dejlige kæreste er taget på efterskole…

Hej, som min overskrift viser er min dejlige kæreste taget på efterskole…

 

Han har gået der i omkring en måned nu og det egentligt rigtig godt imellem os. Vi sender få snaps dagligt, og så skriver og snakker vi et par gange om ugen.

Jeg ved han har det rigtig godt og at han ikke går rundt og savner mig konstant. Så det mig rigtig glad! Vi ses ca. hver anden weekend, dog ses jeg ham først om 3 uger den her gang…

 

Som sagt er alt godt og når vi ses klinger vi stadigvæk som vi plejer.

 

Men jeg savner ham altså… ikke konstant, men hver gang han tager afsted er det som om mit hjerte knuses. Hvilket er dumt, for jeg ved han elsker mig og jeg ved at vi ses igen.
Jeg vil rigtig gerne være i kontakt med ham så meget som muligt, men jeg har en meget travl hverdag på mit gymnasie, med mine venner og med alt andet i mit liv. Udover det vil jeg ikke forstyrre ham og hans efterskole år…

 

Jeg har det også selv rigtig godt i min nye hverdag, men om aftnen inden jeg skal sove bliver savnet tit utrolig stort. Jeg prøver at holde mig selv så travl som muligt (på den gode måde) for at tiden skal gå lidt hurtigere mellem vores gensyn.

 

Jeg har nok læst alt hvad der er at læse om langdistanceforhold, at have en kæreste på efterskole osv., men jeg vil egentligt bare høre og vide alle historier, få alle tips og tricks i har, til det at have en langdistance og efterskole kæreste.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Har ikke rigtig haft en kæreste, så jeg ved ikke om du kan bruge mit råd. Men altså jeg tænkte efter jeg havde læst din tekst, at du måske bare skal tage den lidt med ro selvom, at det er mega svært. Også kunne du jo eventuelt skrive til ham, når savnet bliver for stort eller i kunne FaceTime.
Det var bare lige mine råd, held og lykke med jeres forhold!

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat