Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mig og min bedste ven kan lide den samme dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde,

Jeg synes virkelig, at du skal snakke med din veninde om det. Det kan være svært, helt sikkert – men at holde det hemmeligt for hende vil bare gøre det værre. At gå rundt og holde sine tanker og følelser for sig selv er bare overhovedet ikke sjovt, hverken for dig eller din veninde, og hun kan jo ikke vide, hvordan du har det, hvis du ikke fortæller hende det!

Kan høre på dig, at du er lidt bange for, at din veninde bliver sur på dig? Nu kender jeg hende ikke, men jeg kan forsikre dig om, at du slet ikke skal være bekymret. Det værste der kan ske er, at hun bliver lidt ked af det, men det går jo over, skal du tænke på. At komme ud med det med det samme er meget bedre end, at du pludselig må forklare dig, hvis du og drengen du kan lide bliver kærester. Og jeg tror også, at det ikke vil gå så hårdt ud over din veninde på den måde. Du siger selv, at din veninde stoler på dig, og derfor synes jeg, at du også skal stole på hende og fortælle hende det.

Jeg håber, at du finder ud af noget. Det lyder til, at dig og drengen passer godt sammen, så hvorfor ikke prøve at give det en chance? Du bliver bare virkelig nødt til at snakke med din bedste veninde først. Men bare rolig – det skal nok gå alt sammen, 100%!

Held og lykke <3
De venligste hilsner,
A.

  • A., Pige, 17 år

Hejsa det er ikke fedt men det er bedst at vælge om man vil lægge vægt på det eller at du holder af din veninde og sætte jeres venskab først eller sætte det at du også kan lide den dreng valget er dit håber at du kan bruge mit råd til dit problem.🥰❤️😊

  • Pige i 6.a, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat