Brev

Mangel på erfaring.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hallo
Lad være med at være tørstig, der er mange som ikke har prøvet ting i din alder. Din tid skal nok komme. Tænk på dig selv og gør dig selv glad. Så kommer damerne til dig.
Ny dig selv og få selvtillid, gør nogle ting du synes er sjovt.
MVH Kongen

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hey. Jeg er meget normal, havde science linjen på gym, går på uni, klarer det godt, har søde venner, har fået en sød kæreste, har et job, etc.
Jeg fik mit første rigtige kys da jeg var 19, havde sex første gang da jeg var 21 og fik min første (og eneste) kæreste da jeg var 21. Du har mange år endnu, hvor du ikke er underlig for ikke at have prøvet ting. Prøv ikke at stresse over det, for det er ægte røvligemeget.

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Rådgivning og viden om krop, pubertet, følelser, sex og forelskelse (10-15 år)
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat