Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mangel på erfaring.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hallo
Lad være med at være tørstig, der er mange som ikke har prøvet ting i din alder. Din tid skal nok komme. Tænk på dig selv og gør dig selv glad. Så kommer damerne til dig.
Ny dig selv og få selvtillid, gør nogle ting du synes er sjovt.
MVH Kongen

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hey. Jeg er meget normal, havde science linjen på gym, går på uni, klarer det godt, har søde venner, har fået en sød kæreste, har et job, etc.
Jeg fik mit første rigtige kys da jeg var 19, havde sex første gang da jeg var 21 og fik min første (og eneste) kæreste da jeg var 21. Du har mange år endnu, hvor du ikke er underlig for ikke at have prøvet ting. Prøv ikke at stresse over det, for det er ægte røvligemeget.

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat