Brev

Lever på en løgn.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

heyo, har været i præcis samme situation som dig, bortset fra at ham her var 20, og jeg var 14… Jeg havde fortalt ham at jeg var 15, og det havde han det helt fint med.
(skal lige siges at han altså bor i usa, og at jeg er 17 nu)
Nå, men jeg fik endelig nosserne til at fortælle ham det, og han sagde slet ikke noget til det 😉
Han lavede godt nok lidt sjov med det og sådan, men ellers tog han det meget pænt. Der skete så efterfølgende noget, der så gør at vi ikke er sammen mere, men vi er stadig meget gode venner, og støtter hinanden 100% i vores liv.
Hvis jeg var dig, ville jeg sige yolo og gøre det. Det kan godt være at det hele virker mega sukkersødt lige nu, men på et eller andet tidspunkt vil der komme noget i vejen for jer. Det kan ikke fungere når du er 13 og han er 18, men fortæl ham det, og vent og se. Det er ikke rart at gå rundt og lyve.

  • Leah, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat