Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lever på en løgn.

Jeg er en 13 årig pige, der føler sig ret moden af sin alder. Jeg ligner bogstaveligtalt, ikke en på 13.

 

Her for 2 måneder siden ca. begyndte jeg at, skrive med den her 18 årige dreng. Jeg har ikke fortalt ham min rigtige alder. Har fortalt, jeg er 15.

Vi laver hjerter og skriver søde til hinanden. Han giver mig mange komplimenter. Ved godt dette er ret forkert, men har haft kysset med ham og han har også haft taget på mig.

 

Har fået følelser for ham. Ved ikke hvad han tænker og føler. Jeg kan blive jaloux over, hvis jeg ser ham med andre piger, på omkring hans alder.

Forskellen på alderen, i den alder jeg er i, betyder meget for mange. Får ikke lyst til, at lyve over for ham, men der ingen 18 årige, der vil være sammen med en på 13.Det tror jeg simpelthen ikke.

 

Bange for, hvordan han ville tænke om mig, hvis jeg fortalte sandheden. Ved ikke om han har følelser for mig. – Ved godt der stor aldersforskel. Han kan få lov til mange flere ting end jeg.

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre..

Pige
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår din situation, men jeg har nogle gode og nogle dårlige ting jeg vil forklare om hvordan jeg ser på dit forhold + råd.

Det “dårlige”:

Sex. Husk på at det er ulovligt at have sex med ham hvis han er over 15 og du er under, eller omvendt. Det er ikke fordi jeg nødvændigvis fornemmer at det er det du vil, men det er altid godt at huske på, for hvis han syntes at du er 15 kan han måske begynde at bage på dig.

Og så er det det med at lyve. Du fortæller jo selv at du ved at det er dårligt at lyve, men jeg ved ikke hvor stor en rolle det har at gøre for dig, det må du selv om. Men husk at det er aldrig godt at lyve for ham, et eksempel kunne jo være hvis det sker at han vil have sex med dig (som jeg jo også skriver ovenover)

Det “gode”:

At du udtrykker dig for at du kan lide ham er jo dejligt. Du siger også at du ikke vil lyve for ham, og der syntes jeg at du har fuldstændig ret.
Jeg syntes med at du kan begynde med at fortælle ham din rigtige alder, for på den måde ville det måske nemmere at se hvor i var på vej hen.

  • denfantastiskerådgiver, 13 år

Hej jeg hedder b. jeg syntes at du skal spørge ham hvad han føler for dig og spørge om han er ligeglad med alders forskel. Ves han siger ja til alle spørgesmålene så sig sandheden Jeg er 11 jeg ligner en på 13-14 år men det er jeg ikke min krop udvikler sig meget jeg er meget ked af det folk mobber mig med at jeg er tyk og at jeg er en fyldt ble og sådan noget ves

  • B.s. M., 1 år

heyo, har været i præcis samme situation som dig, bortset fra at ham her var 20, og jeg var 14… Jeg havde fortalt ham at jeg var 15, og det havde han det helt fint med.
(skal lige siges at han altså bor i usa, og at jeg er 17 nu)
Nå, men jeg fik endelig nosserne til at fortælle ham det, og han sagde slet ikke noget til det 😉
Han lavede godt nok lidt sjov med det og sådan, men ellers tog han det meget pænt. Der skete så efterfølgende noget, der så gør at vi ikke er sammen mere, men vi er stadig meget gode venner, og støtter hinanden 100% i vores liv.
Hvis jeg var dig, ville jeg sige yolo og gøre det. Det kan godt være at det hele virker mega sukkersødt lige nu, men på et eller andet tidspunkt vil der komme noget i vejen for jer. Det kan ikke fungere når du er 13 og han er 18, men fortæl ham det, og vent og se. Det er ikke rart at gå rundt og lyve.

  • Leah, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat