Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lesbisk- hvordan spørger jeg hende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj. Syndes at du skulle tage at blive lidt tættere med hende. Du ku starte med at ivitere hende hjem til dig eller bare være sammen efter skole. En måde jeg får spurgt om mærkelige ting på er ved at lige sandhed eller konsekvens. Nok lidt barnligt men det virker! Ahaha. Bliv lidt bedere venner med hende og så kan du springe ud 😉

  • Gay Girl🤧, Pige, 12 år

Først skal du nok bedre i kontakt med hende. snak med hende, gå en tur, find u d af hendes interesser. Så kan du måske invitere hende hjem. På et tidspunkt kan I måske se en ungdomsfilm sammmen hvor nogen piger blir forelsket i hinanden. snak om filmen, så kan du sikkert mærke om hun er intresseret og om hun tænder på dig. Ja, og så er det vel bare at gå videre.

  • H, Pige, 16 år

Prøv og kom lidt i kontakt med hende, skriv til hende på Sociale Medier, efter lidt tid kan du evt spørger om hun vil med hjem til dig og se en film!

Hilsen 3 Drenge på 15!

  • GL, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat