Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Langdistance?

Hej brevkassen.
Jeg er begyndt at kunne lide en pige virkelig meget. Vi mødtes over snap chat, men problemmet er at vi bor 45Minutter væk fra hinanden, vi har snakket meget om at vi skulle mødes, men jeg hved ik om hvad jeg skal gøre.

Mit spørgsmål er: er jeg unormal når jeg skriver med en pige jeg aldrig har mødt før?

Og kan man have et langdistance så langt væk fra hinanden uden der går ged i den?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 13 år

Det første jeg vil siger er ja og ja til begge ting.

Jeg skriver med flere piger som jeg ikke har mødt før, det skam meget normalt alle gøre det næsten.
Og de der 45 min der det ikke for godt, men man kan godt have en kæreste som bor langt væk men vent til at i har mødes sammen nogen gange 😉 Jeg håber at du får pige på bror.

Hilsen dreng på 15 år 🙂

  • prøver:), Dreng, 15 år

Det er helt normalt at have et lang distance forhold, jeg er selv i et lang distance forhold lige nu og lad os bare sige der er mere end 45 minutter.. (800 km)

Hvis du er virkelig glad for hende synes jeg i burde prøve det af, kærlighed er skønt og det er helt specielt at møde nogen fra nettet af.

Vi har nu selv kun været sammen i 3-4 måneder, men vi føler ikke at distancen ødelægger noget for os. Min bedsteveninde har endda en kæreste som bor længere væk og de har været sammen i 2 år nu, så den kan sagtens lade sig gøre uden der går ged i den 🙂

Hilsen pige 16 år.

  • Anonym, Pige, 16 år

Du skal slet ik tænke på de 45 min. Min kæreste og jeg bor ca. 1,5 time fra hinanden – med offentlig transport. Og vi klarer det helt fint. Vi går i skole tæt på hinanden, hvilket også gør det lettere. Og det er slet ik unormalt at skrive med en man ik har mødt – det gør de fleste, men du skal bare være sikker på, at den person, du har mødt online, er den som de udgiver sig for at være.

  • :), Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat