Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Når du ligefrem får det skidt af det, så forklar ham på en venlig måde at det godt kan blive lidt voldsomt. For i bund og grund overskrider han nogle grænser hos dig, og der er det vigtigt at sige fra.

  • Mig, Pige, 17 år

Ja det skal du helt klart. Det er fint han lige giver dig et enkelt kys foran andre når i er sammen med nogen, lissom for at vise at i hører sammen. Det er kun sødt. Men krammen og sexuelt kysseri synes jeg ikke man skal gøre foran andre. De blir også bare pinlige og jeg føler ikke selv man får så meget ud af det når nogen kigger på hele tiden. Er det til en fest hvor det er halvmørrkt og alle sidder og snaver i krogene er det måske okay. Men sig til ham at sexuelt kysseri og snav hører lidt mere privatlivet til.

  • A, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat