Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klar til kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

der er ingen der siger at du skal sige det til dine forælder lige med det samme det kan jo bare vente med til du synes… og jeg synes ikke at det er for tidligt vis du selv synes at du er klare til en kæreste…

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej jeg forstår dig 100 % men jeg synes det er vigtigt at du tænker på hvad du vil og ikke hvad dine forældre ville synes, for jeg er sikker på at de ville støtte dig 100% også selvom at de måske synes det er lidt tidligt.
Men husk altid at tænk på hvad du vil 🙂

  • jordbær, Pige, 15 år

Hej Pige på 13

Din veninde må godt give dig råd, men det er vigtigt at du skal følge hvad du selv føler er rigtigt. Dine forældre og veninde kan synes det er for tideligt men du skal selv mærke efter om du er klar eller ej. Da jeg var 13 fik jeg en kæreste og jeg sagde det til mine forældre over et brev, så jeg ikke skulle sige det ansigt til ansigt. Det hjalp meget for mig 😉

  • Strudsen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat