Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kan li en pige

hejsa jeg er 11 aar

 

der er en pige jeg kan li hvad skal jeg

 

jeg er ikke iskol til at spøre

 

pliz hjelp

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej 11-årig dreng.

Jeg synes, at du skal prøve at spørge hende ansigt til ansigt, hvis du kan. Du kan gøre det, når I er alene et sted uden for mange forstyrrelser eller nogen I kender. Det må gerne være et hyggeligt sted.

Hvis du ikke har talt så meget med hende, ville det måske være en idé at charme dig lidt ind på hende et par dage inden og lige op til spørgsmålet. De fleste piger falder let for mandelig charme.

Hvis du ikke vil eller ikke kan få dig slev til at spørge ansigt til ansigt, kan du ringe til hende på den ene eller den anden måde. Eller bare skrive til hende. Hvis du gør det på en af de to måder, har du også den mulighed at lade som om det er forkert nummer, telefonfis eller der er problemer med forbindelsen – hvis nu noget går glat, eller ikke er interesseret, og du har det bedst ved at lade som om det så var telefonfis eller sådan noget.

Det kan være svært at åbne op om sine følelser, men bare husk på, at det hele nok skal gå. Det er rigtig flot af dig, at du vil tage initiativet. Det er virkelig noget at være stolt af – uanset hendes reaktion.

Mange gange hel & lykke. 🙂

  • Anonymous, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat