Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg også lide ham??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂
Syntes helt sikkert at du skal give udtryk for at du godt kan lide ham snart, ellers ender det med at du mister ham snart, og de søde drenge hænger altså ikke på træerne 😉 Måske næste gang i ses kan du smile sødt til ham og flirte lidt, eller sige hej. Du kan også, enten næste gang han skriver, eller nu, kan du skrive at du faktisk syntes at han er super sød. Bare vis ham stille og roligt at du syntes han er ret sød, og så skal det hele nok komme.

  • Hjælper, 15 år

Start med at flirte og lær ham ordenligt at kende. det er mit råd 😉

  • Emily, 15 år

Hej 🙂

Jeg kender godt din situation – for jeg har selv været i den. Der er en masse gode råd (som der allerede er blevet nævnt) men mit råd ville være: Lær ham at kende, og begynd at tale med ham om fritidsinteresser, drømme (job, uddannelse(r) osv. og prøv at find ud af om han vil noget seriøst, eller bare flirter med alle piger. Det kan godt være/lyde besværligt, men at lære nogen at kende, før man kommer sammen, eller flirter seriøst, er en god idé, for det med at blive droppet til fordel for en anden efter 1-5 dage, eller længere, det er træls. Jeg håber jeg har været til (lidt) hjælp, og at jeg har givet dig lidt inspiration. -Hehe 😉

-Jonathan

  • JepsJegElskerAtHjælpeFolk, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat