Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke stoppe med at tænke på ham- selvom det er slut

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Jeg har det på samme måde som dig. For 8-9 måneder slog mig og min ekskæreste op, og jeg tænker stadig på ham. Ligesom dig vil jeg ikke være sammen med ham på den måde mere, men kan ikke få ham ud af hovedet. Jeg er dog gået fra at tænke på ham hver eneste dag til ca. 3 gange i ugen, det er træls men som man siger “Tiden heler alle sår”. Jeg synes også det er svært, men hold ud for jeg ved fra andre der har gennemgået et breakup, at der kan gå mere end et år før man er over nogen. Hvis du har det ligesom mig, så er du måske nysgerrig for hvad han laver, hvordan han har det osv. Så du kan se om du kan snakke lidt med ham og hører hvordan det går. Det har i hvert fald hjulpet mig med at komme videre.
Mvh. R

  • R, Pige, 17 år

Hej,
Det kan godt tage meget tid at komme over nogen.
Hvis du gerne vil lade være med at tænke på ham, kan du måske snakke med diune veninder om det.
Det kan også hjælpe at snakke med ham over, hvordan du tænker.
Håber det bedste for dig❤️️❤️

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 13 år

hej
jeg kender det godt. du skal bare prøve og finde en ny, men jeg kan godt forstå vis du er ked af det men prøv og komme over det

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat