Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan hun mig?

Hej jeg er en dreng på 13 år

Jeg er forelsket i en pige i min klasse men hved ikke om hun følelser for mig

vi er gode venner og har semi-flirtet men ved ikke om hun kan lide mig

vi skriver sammen nogle gange men hvis jeg nu siger det til hende og hun ikke kan lide mig kan der måske ødelægge vores venskab

jeg er også rigtig genert for at snakke med hende

Håber i kan hjælpe mig.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå, at du er forvirret.
Os piger er rigtig gode til at sende en masse signaler ud til drengene, gode som dårlige, uden selv at vide det. Vi piger elsker, når drenge er ærlige med deres følelser, så jeg synes du skal tage en snak med hende, fortælle hvordan du har det, og spørge om hun føler det samme. Og hvis i er gode venner i forvejen, vil det nok ikke ødelægge jeres venskab, nærmere forbedre det.
Hilsen Mulle

  • Mulle, Pige, 14 år

Jeg syntes at du skal sige det til hende da jeg fik min kæreste sagde jeg at jeg havde lyst til at kysse hende så sagde hun at det ville hun også og så blev vi kærester så prøv at sige at du også ville kysse hende men på det rigtige tidspunkt😉

  • Ham du skal lytte til, Dreng, 14 år

Hej
Det er og forbliver helt vildt grænseoverskridende at fortælle nogen at man kan lide dem. Det bliver aldrig nemt, men du er nødt til at tage chancen, hvis du ikke skal misse den. Du kan prøve at hinte det lidt, ved at spørge om I skal være sammen en dag efter skole – bare jer to. Foreslå en gåtur eller en tur i biografen, hvis hun siger ja til at være sammen efter skole! Det er altid en god starter!
Ps: Hvis I skriver sammen, er der nok en god chance for at hun også kan lide dig.
Håber det kan hjælpe lidt
Kram

  • Thomas, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat