Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 13

snak med hende om hvad du virkelig føler for hende, og hvad så hvis hun ikke kunne lide dig så har du da ivertal prøvet. I kan jo stadig være rigtig gode venner

  • Anonym,pige,12// MARTS 2, 2021, Pige, 12 år

Nope, det er aldrig for tideligt at være forelsket. Måske kan man ikke altid regne med det aller mest seriøse forhold, men man kan stadig få det rigtig rigtig godt og rart.

Den letteste måde jeg kan komme på, med at finde ud af om hun kan lide dig, er at skrive med/til hende. Du kan fx. spørge hvad hun laver.
Ofte hvis hun svarer et lidt længere svar og også spørger dig om noget, er hun intreseret i dig.

Prøv,
hvor intet vover intet vinder
(yea jeg har om ordsprog i dansk lige nu)

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes selv at det skal være drengen der skal styre det hele. Altså for at få hende til måske at kunne lide dig kan du sende signaler. Når i har time prøv at få øjenkontakt med hende og så kig væk efter 3 sekunder. Når i taler sammen skal du være helt afslappet elleres vil hun måske tænke at du er kedelig. Tal og have det sjovt. Desuden er der et helt liv foran dig hvor du kan blive forelsket.

  • Hør efter mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat