Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 13

snak med hende om hvad du virkelig føler for hende, og hvad så hvis hun ikke kunne lide dig så har du da ivertal prøvet. I kan jo stadig være rigtig gode venner

  • Anonym,pige,12// MARTS 2, 2021, Pige, 12 år

Nope, det er aldrig for tideligt at være forelsket. Måske kan man ikke altid regne med det aller mest seriøse forhold, men man kan stadig få det rigtig rigtig godt og rart.

Den letteste måde jeg kan komme på, med at finde ud af om hun kan lide dig, er at skrive med/til hende. Du kan fx. spørge hvad hun laver.
Ofte hvis hun svarer et lidt længere svar og også spørger dig om noget, er hun intreseret i dig.

Prøv,
hvor intet vover intet vinder
(yea jeg har om ordsprog i dansk lige nu)

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg synes selv at det skal være drengen der skal styre det hele. Altså for at få hende til måske at kunne lide dig kan du sende signaler. Når i har time prøv at få øjenkontakt med hende og så kig væk efter 3 sekunder. Når i taler sammen skal du være helt afslappet elleres vil hun måske tænke at du er kedelig. Tal og have det sjovt. Desuden er der et helt liv foran dig hvor du kan blive forelsket.

  • Hør efter mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat