Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han stadig lig mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 13 år du kan prøve at slå notifikationer til og så kan du altid have din tif på lyd så kan du høre når det kommer en besked🫶

  • 🫶❤️, Pige, 12 år

Du kan jo for eksempel foreslå at du bedere kan ringe i stedet for eller du kan prøve at forklare ham at du bare ikke er så god til det med beskeder men hvis han virkelig elsker dig så skal der nok lidt mere til før at han ikke ville kunne lide dig. Have lidt tillid til ham!

  • Hej:), Dreng, 12 år

Hejsaaa! pige på 12. Jeg tænker du kan prøve at fortælle ham, at du bare ikke er så god til at få svaret og at det slet ikke har noget med ham og gøre. Så kan du også sætte din mobil på forstyr ikke og gøre så det kun er hans beskeder den reagere på.

  • Gunner, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat