Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig? Hvorfor svarer han ikke?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hiii smukke.
sådan er drenge, de ved ikke hvordan man håndterer kærligheden, snak men ham, bare sig hvordan du har det, og sig du ikke vil miste ham. det er hårdt at miste en man elsker øv, men jeg tror bare han er bange for at du bliver ked af det, og drenge har ikke tid til det der med at være den der bamse når man er trist, men hvis han for dig til at blive ked af det er han klart ikke den rette for dig, og det med han ikke svarer kender jeg alt for godt de prøver at spile kostbar lol ahah

  • Jungkook, Pige, 11 år

Øhhmmm… er du ikke lidt naiv?? Jeg mener du er 10 år, og regner med at fin kæreste og dig er et og alt?? Han syntes måske at det er lidt mærkeligt og du vil måske bare gerne bære kærester med ham for at have en kæreste. Mit råd er at, slå op. Ja det virker groft, men ja. Og han spillet bestemt ikke kostbar, jeg tror slet ikke at han eller/og dig ved hvad en rigtig kæreste er endnu. Jaer om so sorry, men sådan lyder det søde. Og hvad ville du have at det skulle ændre, hvis dug og din kæreste har det på samme måde som før i blev kærester er det vel kun godt?? Jeg mener, så har han jo ikke mistet “følelserne” for dig. Jeg er grov men retfærdig, lev med det.

  • Mig selv, hvem ellers?, Pige, 17 år

tror du skal slappe bare en lille smule af med at have kærester?
du er snart 11 og tror det er derfor han ikke svare. altså jeg havde en kæreste da jeg var i din alder og vi slog hurtigt op fordi vi ik var ældre og det var nok lidt hårdt at være kærester i sådan en ung alder.
jeg er dog 16 nu og har haft en kæreste i 3 år nu.tror du skal bare slå op og tage det lidt med ro det er lidt naivt… men sådan er drenge. det er nok lidt svært får dem med det “kærester og kærlighed” tag det lidt med ro vent et år år ligesom jeg gjorde eller spørg ham hvorfor han ikke lige svare det kan jo godt være han bare ikke bruger den meget eller at hans mor tager den fra ham fordi han har vært uartig?

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat