Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år:)

Hvis du føler en dejlig følelse indeni kan det sagtens være at du er blevet forelsket, det er forskelligt fra person til person. Jeg er også forelsket i en, men han er ikke.. jeg sagde mine følelser til ham, og han følte ikke det samme, så du skal være helt sikker, eller så kan du finde et godt tidspunkt hvor i fx er sammen alene hvis det kunne lade sig hører, også prøve at springe ud i det.
Håber det kunne hjælpe, held og lykke <3

– Pige 12 år –

  • Pige 12, Pige, 12 år

Hej pige på 14 år, jeg kan godt forstå hvordan du har det, og det kan sagtens være at du er forelsket. Hvis du er helt i tvilv kan du jo tælle hvor lang tid du har kunne lide ham på den måde, hvis det er over 3 måneder er chancen at du er forelsket. Jeg er selv forelsket, men det er nu en pige… jeg har været lesbisk i et år nu og kan godt følge med i andres problemer, du kan måske fortælle en fortrolig din hemmelighed, en du ved ikke fortæller det videre, det har ihvertfald hjulpet mig, og ellers prøv at skrive dine tanker ned om denne her dreng, det hjælper, bare skriv de ting der falder dig ind ned ligemeget hvad det er når tiden er hård❤️ Håber du kunne bruge mit svar❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Spørg gamle mennesker til råds de er jo gamle og kloge og har sikkert også oplevet noget lignende og så hør hvad de sagde!!
: )

  • Idk, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat