Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej

 

jeg er en dreng på 13

og der er den her pige som jeg kende som jeg rigtig godt kan lide.

Men problemt er bare jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det.

Har i nogle gode tips eller evt. Jeg piger

hvordan skal man sige sådan noget på en rigtig måde?

 

Venlig hilsen dreng 🙂

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Er enig! hvis ik du siger noget sker der ik noget, og ja ved sgu d r svært men ja sådan er det bare, virkelig Undskyld hvis jeg lyder grov
– hende hestepigen

  • hende hestepigen, 13 år

Nu er jeg en pige på 13,og jeg har en kæreste aha. Nå men vi er meget sådan åbne overfor hinanden, og før vi fik noget var vi BEDSTE venner, derfor var det meget naturligt bare at sige det. Nu ved jeg jo ikke om i er tætte, men ihvertfald, uanset om det er en jeg er tæt med eller ikke er tæt med, vil jeg helst have folk siger det lige ud. Jeg hader personligt at folk skjuler det, især hvis man kan se de kan lide en. Så mit råd er at spørger om i kan snakke alene og så bare sige det som det er. Håber du kunne bruge rådet, hav en god aften

  • Migher, 13 år

Hej dreng på 13
Jeg står i samme situation som dig. Der er en jeg virkelig godt kan lide. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt. Det er nemlig rigtig svært. Man kan (jeg kan i hvert fald) tit gå at sige til sig selv at nu vil man sige det. Men man gør det ligesom bare ikke. Men man skal virkelig bare tage sig sammen. Og jeg ved at hvis der var en der kunne lide mig så ville jeg da gerne vide det. Så hun vil sikkert også gerne vide at du kan lide hende.
Jeg har engang set en film hvor de siger at man bare skal bruge 20 sekunders modighed. 20 sekunder hvor du fortæller hende hvad du føler og så tager du den derfra.
Jeg ved ikke om noget af det her var brugbart.
Men held og lykke. Jeg håber virkelig at du får fortalt hende hvordan du har det. Og så håber jeg selvfølgelig at hun har det på samme måde
Hilsen Mig

  • Hende der gerne vil hjælpe, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat