Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestesorg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Det er helt ok at ikke være klar. For hvis i gøre det og du ikke føler dig klar. kommer du måske hurtigt til at fortryde, og det vil man selvfølelig ikke have. Jeg forstår at det fylder meget i hovedet. men hvis han er en rigtig kæreste vil han ikke droppe dig pg. du ik er klar. han burde forstå dig, og lade dig blive klar. du skal ikke presses til noget du ikke vil og ikke er klar til. Det med at han ikke kan lide dig uden tøj skal du ikke tage dig af. FOR DU SKAL VIDE AT DU ER SMUK! med eller uden tøj. du skal ikke være bange for at han ik kan lide den.
Jeg tænker at du måske kan være modig at gå op til ham eller sender en besked til ham hvor du siger om hvad du føler og mener om det. jeg tror at han meget letter kunne forstå det og så nok venter til at du er klar. Og hvis han så slår op, så kan man jo se at det nok ikke var ægte kærlighed, og så er det jo hans tab. FOR DU ER GOD SOM DU ER!

  • JegErSej123, Pige, 14 år

Som det første skal du ikke være bange. Læg mærke til hvordan han væremåde er, er han meget intim? Ville han gerne noget mere seksuelt med dig, så skal du enten stå fra og sige du ikke er klar, hvis han siger det er okay, så kan i stadig putte og have det det sjovt.
Prøv at stil det op sådan:
– Ville han kun have sex med mig; eller ville han mig rent faktisk.

Ville han dig kun pga. sex. Så er han ikke den rigtige.

  • HjælpendeFlamme, Dreng, 14 år

Det er helt okay at sige nej og jeg har ikke lyst bare snak med ham og hvis han er en sød kæreste så vil han da sikkert forstå dig
Held og Lykke💓

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat