Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester med 3 års mellemrum?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
jeg syntes virkelig at i skulle prøve at finde sammen. Jeg mener 3 år er ingenting. Min far er for eksempel 9 år ældre end min papmor. Så søde ven, selvfølgelig skal i da prøve at finde sammen. Kærlighed kender ingen grænser. Den lader sig ikke stoppe af alder
Knus og kram til dig og din pige

  • pigemedproblemer, 13 år

Jeg syntes dels ikke du skulle være sammen med ham hvis du var 11 og han var 14. Syntes ikke man er gammel nok til at have en kæreste som er lidt ældre end en, når man ikke er så gammel. Men jo ældre man er, jo mere syntes JEG det giver “mening”

  • Anonymous, 12 år

Hej søde, Jeg ville bestemt ikke se noget imod at der ville være 3 års mellemrum. Især ike når i begge to er modne aldre. Jeg har en veninde som har 5 års mellemrum med sin kæreste og det ser jeg heller ikke noget forkert i.

Og når i begge to elsker hinanden er det intet problem i det.

  • Anonymous, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat