Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæresteproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan sagtens få en kæreste, det kræver bare tid til at finde den rigtige.
der kan være en grund til at du mister følelserne når de også får følelser for dig, grunden kan være at du synes de er spændende og så snart de viser at du også er spændende så er der bare ikke den samme gnist.

  • Anonym, Pige, 15 år

bare hver gang du føler noget og han føler noget tilbage så gå lige til sagen

  • såå.... ja, Dreng, 16 år

Jeg tror godt jeg forstår dig. Jeg tvivler også selv på om jeg overhodet har evnen til at forelske mig. Jeg er så heldig stillet at jeg er ret heldig med mit udseende og det betyder at der altid er drenge der er interesseret. Jeg synes det er sjovt at tease dem og få en til at score mig. Men i samme øjeblik han har været i mig og jeg er gjort færdig mister jeg interessen for ham og er klar til at finde en ny. Jeg har aldrig haft virkelig følelser for nogen – er enlig bange for om der er noget galt med mig.

  • C, 16 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat