Brev

Kæresteproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan sagtens få en kæreste, det kræver bare tid til at finde den rigtige.
der kan være en grund til at du mister følelserne når de også får følelser for dig, grunden kan være at du synes de er spændende og så snart de viser at du også er spændende så er der bare ikke den samme gnist.

  • Anonym, Pige, 15 år

bare hver gang du føler noget og han føler noget tilbage så gå lige til sagen

  • såå.... ja, Dreng, 16 år

Jeg tror godt jeg forstår dig. Jeg tvivler også selv på om jeg overhodet har evnen til at forelske mig. Jeg er så heldig stillet at jeg er ret heldig med mit udseende og det betyder at der altid er drenge der er interesseret. Jeg synes det er sjovt at tease dem og få en til at score mig. Men i samme øjeblik han har været i mig og jeg er gjort færdig mister jeg interessen for ham og er klar til at finde en ny. Jeg har aldrig haft virkelig følelser for nogen – er enlig bange for om der er noget galt med mig.

  • C, 16 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere