Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæresteproblemer!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kommunikation er altid den rette vej.
I et forhold bliver man nød til at snakke sammen om tingene.

Nu er du meget ung, og hvis du døjer med de ting, vil jeg råde dig til at vente med at få en kæreste. Udelukkende kun for at beskytte dig selv.
Du udvikler dig utrolig meget for tiden, og det gør du måske også ændre dig en del. Det er ikke nemt, men man er nød til at tænke på sig selv.

  • Rikke, Pige, 17 år

Hej søde 🙂

Du og din kæreste har “kun” været sammen i to uger. Husk at det tager tid og det kræver meget af jer begge to at være kærester. Hvis du ikke føler dig tryg i jeres forhold så snak med ham om det, det kan være han føler det samme. Men husk altid og mærk efter om jeres forhold gør noget godt for dig.

Håber på alt de bedste for jer…

  • Tanterne, Pige, 13 år

Hej
Måske skulle du sige det til ham fordi at ellers er det jo ikke så godt at have det inde i sig selv og i har jo kun været kærester i to uger så måske så skulle du bare mærke efter inde i dig selv om hvad du syntes ik’ 🙂

Hilsen pige

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat