Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste slog op

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ærligt, så synes jeg at du skal prøve at komme videre. Vis hende at hun er gået glip af noget ved at tage den beslutning. Hvis hun ikke vil dig, så er hun ikke god nok til dig. Og når der en dag kommer en ny pige, skal du ikke holde dig tilbage. Altså når du selvfølgelig er klar til det;)

  • Emilie, Pige, 14 år

Har prøvet det samme
Sig til hinde at du elsker hinde selv om det er svært det er det rigtige og læg mærke tul om hun kikker meget på en anden pige eller dreng

  • Alba, Pige, 16 år

Hej, jeg synes ærlig talt at du skal se at komme videre selvom det gør ondt. Hun har allerede forklaret at hun ikke vil dig mere og så må man også acceptere det også selvom det ikke var af den grund hun fortalte dig. Slut er slut ligsom nej er nej.

  • Tadaaa, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat