Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej jeg er en pige på 10 år

og jeg lun på en dreng

den samme dreng som min veninde

hvad skal jeg gøre

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

hej jeg er en pige på 12
og du skal huske at det ikke skal ødelægge jeres vendskab selv omen af jer blev kærester med han.
husk venner holder længer end kærester

  • hej, Pige, 12 år

Hej smukke …. Det er da vildt dejligt du er lun på en fyr. Er han bare mega sød ? Jeg tror du måske tænker på at gerne ville blive kæreste med ham… er det rigtigt? Det er også okay. Jeg har aldrig haft en kæreste men jeg kunne forstille mig hvor dejligt det er at være lun på en fyr som du ❤️❤️
Det er også vigtigt at mærke efter i kroppen og ikke træde over andres grænser. Måske tænke at … jeg kan også vente med en dejlig kæreste til jeg bliver ældre? Det også okay hvis du gerne vil have en nu. Det du synes er rigtigt – er rigtigt søde.
Jeg forstår godt det er svært når din veninde også kan lide ham. Måske i bare skal glemme ham så kan i blive ved med at være veninde tuden pigefnider ….. og så…. finder i bare en anden fyr? Eller slet ingen …. Ellers snak med din veninde om det eller mor? Eller BørneTelefonen! Dem kan du altid kontakte.
Kærlig hilsen Sara

  • Sara, Pige, 14 år

Bare husk at sig alt til hende så I er enige om hvad I gør og ikke gør

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat