Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder rigtig hårdt, at du bliver ved med at tænke på en pige, som bare svarer dig koldt, når du skriver. Gør det ikke ondt indeni? Det kunne jeg i hvert fald forestille mig. Nogle gange er det bedste man kan gøre at være så ærlig om sine følelser som muligt. Mit bedste råd må derfor blive at skrive lige præcis det du tænker om hende til hende. Det kunne fx. være “Hej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at lære dig at kende. Kan du ses en dag?”. Så må du vente på at se hvad hun svarer.

  • Girl, Pige, 18 år

DET ER IKKE SOR GOT MEN DU KAN IKKE BESTEME NOGET JEG VED DET KAN VÆRE SVART JEG HAR SELV PRØVET DET MEN DU KAN IKKE BESTEME OGER HINDE MEN PRØV AT SNAKKE MED EN LÆRE.👍

  • andunym pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat