Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan virkelig ikke regne ham ud

Jeg er 13 år, og jeg går i 6. klasse.

Jeg har nu haft et kæmpe crush på denne her dreng, i snart en måned.
Min gamle flirt ved det godt, og han har også sagt det til ham.
Efter at han havde sagt det til ham skrev han til mig at mit crush svarede “den so gider jeg sku ikke at være kærester med. Hun må finde en anden!”.

Da min gamle flirt nemt bliver jaloux, og han har kunne lide mig et par gange efter at jeg stoppede flirten imellem os.
Det undre mig at mit crush ligefrem synes at jeg er en so, for hver gang at jeg sidder med mine veninder på gangen, og han går forbi, så for vi øjenkontakt, og vi kigger i lang tid og så plejer at smile til mig og kigge genert væk.

Han har også en dag hvor at mig og min veninde gik op ad gangen stået for enden af gangen med en af hans venner og kigget på os.

Det er som om at han også er interesseret i mig, fordi at vi altid for øjenkontakt, han smiler sødt til mig, han opsøger mig tit og så tager jeg ham også nogle gange i at kigge på mig, men samtidigt giver det ingen mening at han har sagt til min gamle flirt at jeg er en so og at han hader mig.

Men normalt er mit crush den type som der spiller ret smart i sine venners selskab, den type der er populær pga. sit udseende og sin vennekreds og alt i alt en meget voldsom type, men sådan er han ikke overfor mig.

Jeg bliver sygt forvirret over den her situation, og jeg tænker altid på om jeg skulle opsøge ham og spørge ham “face to face”, altså direkte, om hvad der enligt passer.

Jeg er virkelig ikke sikker på hvad han føler for mig, og det vil jeg bare gerne vide.

Mine veninder støtter mig mega meget, og de siger også at de har set ham et kigge over på mig et par gange.
Håber at i har nogle gode råd til hvad jeg eventuelt kunne gøre/sige, eller hvad i tænker at der lyder rigtigt?

Kh mig<3

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Har et problem helt ligsom dit, men måske bare prøv at lade vær med at komme ind i noget drama og bare vær naturlig. Du er perfekt som du er og du skal nyde din barndom mens den varer

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejs søde.
Jeg ved ikke om du har hørt det med at hvis en dreng hiver i en piges rottehale på legepladsen, så er det et tegn på at han er vildt med hende. Sådan er det også når man er 13.
En grund til han måske kaldte dig sådan noget, kunne måske være fordi,, han ved at din gamle flirt bliver hurtig jaloux vil han ikke fucke deres venskab op ved at fortælle ham at han kan lide dig, så er det bare lettere for ham at skjule sine følelser selvom det ikke er sådan han har det.

Jeg ville give det lidt længere tid, måske begynde at snakke med ham, selvom jeg godt ved at det kan være svært, og hvis du er hundrede procent sikker på at han kan lide dig, så tror jeg du skal snakke med ham om din tidligere flirt. Din tidligere flirt bør kunne håndtere at du er videre, ellers er det ikke dit ansvar at han bliver ked af det.

Håber mit svar kan hjælpe dig:)

  • Hilsen pige på 18 med en smule livserfaring, Pige, 18 år

Hej unge tøs på 13 år.

Jeg er nu en del ældre, så jeg har sgu selv oplevet en del når det gælder fyre og mænd.
Når man er 13 år og er i modningsperioden har både drenge og piger hormoner og følelser der går i svingture, op og ned. Det er dog oftest os tøser der får vore ubehagelige menstruation og følelser vi ikke helt kan styre. Det lyder meget til at dit crush her er igang med at finde sig selv og hans identitet, altså finde ud hvem han er for en type osv. Jeg tror bare han spiller sej med hans kammerater og at han kaldte dig for en so da han var jaloux, det er meget typisk. Vi siger de mest grusomme ting når vi bliver sure/jaloux..
Du skriver at han sender dig blik, smiler og kigger tit på dig?
Det er de typiske tegn på en ung forelskelse
Men det lyder som en god ide at du går op til ham, face to face og hører med ham.

Masse held og lykke!
Du kan godt!

Mvh
Kvinde på 20 🙂

  • Kvinde 20, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat