Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har det svært med forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå det kan være svært hvis du føler dig klodset men jeg syntes faktisk det er lidt sødt når drenge er klodsede…og angående det er pinligt at snakke med piger så bare kast dig udi det som om det var nogle gode venner dj har haft hele livet…okay måske ikke lige så kraftigt i starten men ellers er jeg sikker på at du nok skal få en god veninde på et tidspunkt <3

  • Pige, Pige, 16 år

kære dreng på 16 år

jeg kan godt forstå du gerne vil have en kæreste, og er bange for at gøre noget forkert/pinligt overfor dem. men alle laver fejl og det er helt normalt. Hvis du får et tæt/kæreste forhold til en pige, tror du så ikke hun måske også vil være usikker og have det ligesom dig? det er nemlig helt normalt at være usikker og fejle. lad os sige din kæreste kommer til at gøre noget pinligt, ville du så ikke også tænke det var helt okay eller ville du tænke det ikke var i orden?

jeg er sikker på du finder den rette en dag, men behøver du at have travlt med det? mine storebrødre er 19 og 17 og har aldrig haft en kæreste (ihvertfald af hvad de fortæller mig haha) hvilket også er helt normalt. Nyd livet og gør nogle skøre ting, det kommer når du mindst venter det.

håber du kunne bruge mine råd. hav det godt<3

  • anonym, Pige, 14 år

Hey makker, tro mig i det her, men jeg er selv vold klodset når det kommer til kærlighed, men har alligevel kunne score nogle pænt lækre piger… Nogen kan godt lide de klodsede og måske lidt akavede typer, det kan være svært at lære at snakke med piger, men tro mig det kommer b. Kan godt forstå det er svært, for er også først selv begyndt her sidste år, med at snakke med piger… Men bare spring ud i det, det er slet ikke så slemt som man tror, håber du finder kærligheden soon, my friend.

  • Anonym spiller, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat